До хліба треба ставитися як до святині. Кожна зернина, кожна крихта є нашим спільним багатством. Ніколи не можна говорити про хліб, що він поганий. Поганого хліба не буває. Є лише невмілі руки, які невдало випекли його. Хліб завжди святий.
Буцький каньйон Якщо ви мрієте побачити каньйон, то не обов’язково їхати за кордон, адже Україна дуже багата на природні дива.…
Середньовічна перлина Кам’янець-Подільський — місто, що зберегло дух середньовіччя. Його унікальність полягає в гармонійному поєднанні ландшафту й містобудівної структури старовинного…
Асканія-Нова У біосферному заповіднику «Асканія-Нова», що на Херсонщині, навесні розпочинається туристичний сезон. Тисячі туристів їдуть сюди, щоб на власні очі…
Сковородинівка Чому село, яке колись іменували Пан-Іванівкою, тепер називається Сковородинівкою, ви, напевно, уже здогадалися. Так, у цьому селі якийсь час…
Тернопільський став Візитною карткою Тернополя є величезне рукотворне озеро в самому центрі міста. Це мальовниче місце оточене парками з усіх…
Яблуневе диво Сумщини У місті Кролевці, що на Сумщині, росте яблуня-колонія. Чому так називають це дерево? Чому саме до нього…